Інтелектуали зустрічають Новий рік

У цьому сезоні команди юних інтелектуалів зібрались на чемпіонати міста з брейн-рингу та «Що? Де? Коли?» пізніше ніж зазвичай. Це пов’язано з особливостями діючого календаря обласних змагань та участю місцевих знавців у кількох міжнародних синхронних та асинхронних проектах.

1 грудня команди молодшої і 3 грудня команди старшої вікових категорій з’ясовували, хто сильніший за брейнівськими столами. Ігрове приміщення люб’язно надала міська ЗШ №6. У молодших школярів 3 місце посів «БЕМС» (ЗШ №8), другими стали учні ЗШ №4 («Коротке замикання»), а перемогла «Кришталева сова» (ЗШ №6). У старших: «бронза» дісталась «Авангарду» (ЗШ №8), «срібло» - «Нірвані» (ЗШ №4), а «золото» у «Per aspera ad astra» з міської ЗШ №1.

6 грудня переможці районних чемпіонатів з’їхались до Кіровограда для участі у обласному чемпіонаті. На жаль, це був не зовсім наш день. Ще на стадії групового турніру відсіялась «Нірвана», не змогли здолати четвертьфінали титулований «Метеор» (РЦДЮТ) та «Кришталева сова». Проте є і приємна новина: досить несподівано «срібло» у молодшій категорії виборов гість чемпіонату – команда «Выше крыши» (РЦДЮТ).

11 грудня команди «Що? Де? Коли?» приймала ЗШ №8. Гра йшла жваво, лідери змінювались після кожного туру. Ситуація серед молодших прояснилась на фініші турніру: третє місце поділили «Кришталева сова» і «Мама Анархія» (ЗШ №3), на другому – «Тік-так» (гімназія №7), переміг «БЕМС». У старших переможець визначився теж без проблем, ним став «Метеор». А ось долю інших місць визначала перестрілка. На третьому додатковому питанні з’ясувалось, що другу сходинку займає «Per aspera ad astra», на третій – «Торнадо» (ЗШ №8).

Таким чином, путівки на кубок області отримують «БЕМС», «Тік-так» і «Метеор». Залишається подякувати адміністрації міських ЗШ №6 та ЗШ №8 за оперативну допомогу у проведенні змагань і запросити всіх бажаючих на традиційний Кубок діда Мороза, який відбудеться у перші дні зимових канікул.

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.