Герої не вмирають

Герої не вмирають

Ще так недавно про війну говорили, як про щось далеке, яке залишилося десь там в минулому… А сьогодні майже кожну родину так чи інакше опалила полум’ям військових дій на Донбасі.

Зраненим птахом на поріг Новоукраїнської ЗШ І-ІІІ ступенів №3 прилетіла сумна звістка: піднісся Ангелом Світла і Добра до небес випускник закладу Карнаух Віктор Вікторович. Службі в Збройних силах України він присвятив усе своє життя. У складний час для рідної Вітчизни не задумуючись вирушив у зону АТО. Саме там під час виходу з Іловайського котла поліг у тяжких боях. Він загинув, але справу його продовжуватимуть колеги, усі ті, кому не байдужа доля країни. Навіки залишиться в пам’яті подвиг воїна, сина, батька…

Герої не вмирають! Вони увіковічені в піснях, віршах, назвах вулиць, пам’ятниках уже новітньої історії. І сьогодні у Новоукраїнській ЗШ І-ІІІ ст. №3 проведено урочисту лінійку з нагоди відкриття меморіальної дошки Карнауху В. В. Ушанувати пам’ять про полеглого воїна зібралася уся шкільна родина, мама Карнаух Т. Д., дружина Карнаух Т. М., син Владислав, почесні гості в особі голови Новоукраїнської міськради Корінного О. О., начальника відділу освіти Новоукраїнської РДА Тарасенко Т. Б., колишні однокласники, учасники АТО – випускники закладу.

Після завершення лінійки усі присутні продовжили спілкування на уроці мужності. Під час заходу переглянули відеохроніки воєнних буднів, послухали спогади учасників АТО про жахіття війни.

Низько вклоняємося усім, хто відсіч дав чужинцям, хто виявив у боях мужність і розум, військову доблесть та відвагу. Нехай Мати Божа оберігає кожного українця від усіляких небезпек, а Господь Бог єднає нас в одну родину!

Кiлькiсть переглядiв: 265

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.