21 вересня 2016 року у приміщенні Новоукраїнської районної ради відбулося розширене засідання колегії при відділі освіти, молоді та спорту .

21 вересня 2016 року у приміщенні Новоукраїнської районної ради відбулося розширене засідання колегії при відділі освіти, молоді та спорту . На колегії були розглянуті питання:

- про підсумки 2015/2016 навчального року та пріоритетні завдання освітян

Новоукраїнського району на 2016/2017 навчальний рік ;

- про підготовку закладів освіти до опалювального сезону та роботи в осінньо-зимовий період ;

- про підсумки літнього оздоровлення школярів;

- про інноваційну діяльність у закладах освіти району.

За підсумками розширеного засідання колегії прийнято відповідні управлінські рішення.

Після колегії відбулася нарада керівників навчальних закладів.

Про початок навчального року і навчальні програми розповіла методист районного методичного кабінету Сабадаш Н.В.

Як буде проводитися районний туристичний зліт педагогічних працівників повідомила Стратонова Т.І., методист районного методичного кабінету.

Методист райметодкабінету Савицька Р.М. ознайомила керівників шкіл із листом Міністерства освіти і науки України від 06.09.2016р №1/9-464 « Щодо надання роз»яснень з організації навчально-виховного процесу у початковій школі»

Про організацію гурткової роботи у загальноосвітніх навчальних закладах розповіла методист районного методичного кабінету Савенко Л.М.

Інформацію про підготовку закладів освіти до опалювального сезону та роботи в осінньо-зимовий період підготувала начальник господарської групи відділу освіти, молоді та спорту Герасимова Л.В.

Керівники шкіл отримали консультацію про відшкодування витрат за відрядження, яку підготувала економіст централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту Левченко О.Л.

Методист РМК Овчаренко Н.П.

Кiлькiсть переглядiв: 40

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.