23 вересня 2016 року на базі Гусарського урочища пройшов У районний туристичний зліт серед працівників закладів та установ освіти

23 вересня 2016 року на базі Гусарського урочища пройшов У районний туристичний зліт серед працівників закладів та установ освіти, у якому взяли участь 18 команд (Новоукраїнські школи №1, №3, №4, №6, №8, Глодоська, Новомиколаївська, Кропивницька, Петрівська, Малопомічнянська, Рівнянська №2, Захарівська, Ганнівська, Іванівська школи, Мар»янопільський НВК, РЦДЮТ «ЗОРІТ», МНВК, відділу освіти, молоді та спорту. Сім команд очолили директори шкіл.

Змагаючись за звання кращих, кожна команда прагнула подолати так ланцюг перешкод та завдань, щоб прийти до перемоги і головне, переконати всіх, що спорт та туризм – це запорука доброго настрою й здоров’я. У цілому туристичним командам довелося виконати 6 завдань, щоб дійти до фінішу.

Переможцем у «смузі перешкод» стала команда Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4, у в’язанні туристичних вузлів перемогла команда Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, у стрільбі з пневматичної гвинтівки – команда РЦДЮТ «ЗОРІТ».

Переможцем цього року стала команда працівників відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.

Зліт відбувся завдяки технічному оснащенню Шишкинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Усі його учасники висловили подяку вчителям та працівникам Шишкинської ЗШ І-ІІІ ступенів Віляді Ю.М., Олексіївцю А.Т., Віляді Ю.Ю.

Кожна з команд отримала грамоту райкому профспілки працівників освіти та відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської районної державної адміністрації.

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.