23 грудня 2016 року на базі Новоукраїнського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови – гімназія №7»

23 грудня 2016 року на базі Новоукраїнського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови – гімназія №7» відбувся семінар практичних психологів загальноосвітніх шкіл. Перед учасниками виступила соціальний педагог закладу Нікітченко А.Л., яка зробила презентацію «Світ без насилля». Наголосила, що насилля в родині- це глобальна проблема 21 століття та надала рекомендації « Що робити, якщо ти став жертвою шкільного насилля».

Учитель початкових класів Шусь В.М. поділилася своїми напрацюваннями щодо проведення діагностичної роботи з теми «Насилля в родині», запропонувала учасникам виконати ряд інтерактивних вправ.

Яскраво та змістовно було проведено практичним психологом Водоп»яновою А.В. психологічний тренінг, який сприяв розвитку продуктивного співробітництва та готовності практичних психологів до інноваційних форм роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 325

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.