22 березня відбувся семінар – практикум вчителів трудового навчання та технологій міських та сільських шкіл району

22 березня відбувся семінар – практикум вчителів трудового навчання та технологій міських та сільських шкіл району на базі Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4( спільний проект з відділом освіти ОТГ) на тему: «Інтерактивні форми навчання на уроках трудового навчання».

Червоненко Геннадій Вікторович, учитель трудового навчання Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4, провів відкритий урок - практикум у 8 класі на тему «Технологія свердління отворів. Нарізання різьби». Учасники заходу відмітили вміле поєднання Червоненком Г.В. різних форм роботи: виклад теоретичного матеріалу з доцільним використанням ІКТ, виконання практичного завдання на уроці щодо нарізання зовнішньої різьби, з яким діти успішно справилися, обов’язкове проведення вчителем всіх видів інструктажу з техніки безпеки на уроці, тощо. Уроки трудового навчання вчителем проводяться у слюсарній та столярній майстернях, де збережено необхідне обладнання та станки.

Досвідом роботи та презентацією посібника з питань методики організації етапу рефлексії на уроках трудового навчання та технологій поділилася вчитель Новоукраїнського НВК «Загальноосвітня школа з поглибленим вивченням англійської мови – гімназія «Лідер» Сливчук Н.М.,голова міського методичного об'єднання вчителів трудового навчання та технологій.

В рамках круглого столу педагоги поділилися своїми думками щодо проблеми: «Інтерактивні форми навчання» та подякували колезі і дирекції Новоукраїнської ЗШ І – ІІІ ступенів № 4 за гостинність,а методисти: РМК - Степененко Н.А та міського відділу освіти - Бондаренко С.О. запросили колег взяти активну участь у діагностичному анкетуванні, яке буде проводитися у квітні поточного року та сприятиме якіснішому плануванню методичної роботи на наступний навчальний рік.

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.