Весняні зустрічі вчителів біології, хімії, географії, економіки, фізики та математики.

Під час весняних канікул 29 березня 2017 року відбулися засідання районних методичних об'єднань вчителів біології, хімії, фізики, математики, географії та економіки (спільний захід з відділом освіти Новоукраїнської ОТГ) на базі Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8.

До уваги присутніх була представлена офіційна інформація з Міністерства освіти та науки про головні освітні події в рамках реформи середньої освіти, обговорення програм 5-9 класів, відбір підручників для 9 класів. Інформацію про особливості проведення ЗНО та ДПА у 2016/2017 навчальному році, підсумки роботи за перше півріччя (робота з обдарованими дітьми - олімпіади, турніри, захист конкурсу-захисту МАН та НУТ «Тандем») довели до відома учасників Мохонько Анжела Анатоліївна, учитель Глодоської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Беник Галина Володимирівна, учитель Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6; Жукова Оксана Володимирівна, учитель Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8. Учасники мали змогу познайомитися та обговорити особливості освітніх систем в Японії та Фінляндії.

Дуже цікаво та жваво пройшов майстер-клас «Айріс фолдінг на уроках математики» Грязнової Наталії Олександрівни, учителя Ганнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Педагоги мали змогу познайомитися з новими можливостями, новими сервісами для проведення уроків природничо - математичного циклу, з якими знайомила Маргарид Галина Вікторівна, учитель географії Ганнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Учителі фізики працювали над створенням веб-квесту на тему «Чорнобильська трагедія», результати такої інтенсивної роботи сподобалися всім учасникам. Особлива увага зверталася навчально - методичному забезпеченню викладання предметів та використання Інтернет ресурсів у підготовці до уроків та в позаурочний час.

Методист РМК Н.Овчаренко

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.