15 серпня 2017 року проведено день відкритих дверей у Новоєгорівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів та Комишуватській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

15 серпня 2017 року з метою ознайомлення батьків с. Веселий Кут та Леонтовичі з навчально-виховним процесом та матеріально-технічним забезпеченням проведено день відкритих дверей у Новоєгорівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів та Комишуватській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Під час зустрічі з батьками та учнями педагогічні колективи презентували роботу навчальних закладів.

Голова районної державної адміністрації Самойленко В.В., голова районної ради Савенко В.А., депутат обласної ради Арсірій В.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Тарасенко Т.Б., сільські голови Мельниченко А.О., Дащук Н.Є. дали вичерпні відповіді на питання, які підіймалися з ході зустрічі батьками (зокрема, харчування учнів, підвезення до навчальних закладів). Було звернуто увагу, що освітні послуги на території Новоєгорівської сільської ради надають дві школи Новоєгорівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та Комишуватська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів. Вибір, де здобувати освіту учням сіл Веселого Кута та Леонтовичі залишається за батьками.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.