Серпневий марафон – 2017

Через декілька днів стартує 2017/2018 навчальний рік. Яким він буде для учнів, учителів, батьків, суспільства? Звичайно, це буде рік реформ і пошуку нових ефективних шляхів удосконалення та реформування системи освіти. І освітяни повинні бути готовими до впровадження цих змін.

Цьогоріч для освітян району змінено формат проведення серпневих зустрічей на серпневий марафон, який стартував сьогодні 22 серпня.

Відкриття серпневого марафону відбулося в Рівнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5. З вітальним словом до учасників звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Тарасенко, яка вручила кращим педагогам Подячні листи за плідну співпрацю, результативну методичну роботу.

Для учасників працювали 5 локацій, спікерами яких були педагоги, які не тільки самі рухаються вперед, а й активно навчають інших (Грязнова Наталія Олександрівна, Маргарид Галина Вікторівна-педагоги Ганнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Плецька Валентина Миколаївна-директор Глодоської загальноосвітньої щколи І-ІІІ ступенів, Сільвестрова Яна Ігорівна-заступник директора Комишуватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Усач Ольга Анатоліївна-директор Іванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів). Вони анонсували майстер-класи, уроки хмарності, інтерактивні діалоги.

А далі за програмою відбулися методичні сесії, засідання районних методичних об»єднань учителів-предметників, інструктивно-методичні наради, інтерактивні зустрічі-діалоги педагогів початкових класів (1-2 класи), української мови і літератури, географії та економіки, фізики та математики, предметів художньо-естетичного циклу, фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни», РМО класних керівників, на яких йшла мова про організований початок навчального року та удосконалення методичного забезпечення загальної середньої, дошкільної освіти в районі.

Учасники марафону мали можливість ознайомитись із методичними проектами, які презентувала завідуюча районним методичним кабінетом Наталія Каєнко .

По завершенню роботи педагоги взяли участь у експрес-опитуванні.

Кiлькiсть переглядiв: 339

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.