ЛІТО – ПОРА ОЗДОРОВЛЕННЯ!!!

Для дітей канікули - це період зміцнення здоров’я, нових знайомств та пригод. А ще – яскравих вражень, творчості, пізнання світу. Цікаво провели перший літній місяць у пришкільних таборах з денним перебуванням 1090 учнів 20 загальноосвітніх шкіл району.

Пришкільні табори – це змістовне дозвілля для малечі з добре підготовленою програмою та захоплюючими екскурсіями. Діти відвідали дендропарк м. Кропивницького; районний краєзнавчий музей; подорожували до туристично-розважального комплексу «Козацька долина» с. Карбівка Добровеличківського району; до місця знахідки глодоських скарбів та околицями рідного краю.

Особливо приємні спогади та яскраві враження залишилися у дітей від оздоровлення у таборі-готелі «Шоколад» Одеської області та спортивно-оздоровчому таборі «Морська хвиля» Миколаївської області. Таку можливість отримали 23 переможці та лауреати обласних та Всеукраїнських олімпіад та конкурсів, спортивних змагань завдяки ініціативі голови Новоукраїнської районної державної адміністрації Самойленка В. В. та підтримці Новоукраїнської районної ради (голова Савенко В. А.). Сертифікати на отримання путівок урочисто вручили очільники району на святі Обдарованої дитини 1 червня 2017 року.

Діти гарно відпочили та достойно представили наш район у змаганнях та заходах, познайомилися зі своїми однолітками із різних країн світу, розширили коло друзів та інтересів. Ділячись своїми враженнями, вони не могли стримати емоцій та жваво розповідали, перебиваючи один одного, про гарно проведені дні, запальні дискотеки, затійливі конкурси та прощальні вогнища. Про чисельні перемоги дітей свідчили грамоти, які привезли учні з собою.

Під час відпочинку у таборі «Шоколад» Одеської області учень Новомиколаївської ЗШ Микола Батаєв написав вірша.

«ШОКОЛАД»

Шоколадная долина, шоколадные ручьи.

Нас сегодня согревают солнца тёплые лучи.

Шоколадные деревья, шоколадный порт.

Нас сейчас сопровождает радости большой эскорт.

Очень классные здесь люди, карамельные слова.

Понимаешь, что в раю ты просто с самого утра.

Вот и вечер наступает, ты не спи, - иди сюда!

Поскорее собирайся - танцевать пришла пора.

Очень тёплые постели, шоколадные тут сны.

Ночью чувствуешь ты свежесть, радость девицы – весны.

Сахарные у нас тучи и молочный град.

Если хочешь веселиться – приезжай к нам в «ШОКОЛАД»

Сабадаш Н. В.,

методист районного методичного кабінету

відділу освіти, молоді та спорту

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.