Відбувся І (районний) етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018»

З метою виявлення та підтримки творчої праці вчителів, підвищення професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків 23 листопада 2017 року на базі Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 проведено І (районний) етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»у номінації «Українська мова та література».

У конкурсі взяла участь одна учасниця, яка пройшла тестування з фахової майстерності, виконала практичну роботу (аналіз поезії Галини Кирпи «Коли до вас темної ночі…», презентувала міні-конспект уроку української мови у вигляді ментальної карти.

Відповідно до Положення заключний етап складався з двох конкурсних випробувань: навчального проекту та уроку. При перегляді конкурсного уроку (5 клас, українська література «Цікаві стереотипи з дитинства Василя Симоненка. Різні життєві позиції царя Плаксія та Лоскотона») членами журі зверталася увага на глибину розкриття теми, відбір матеріалу, доцільність застосування та вибір методів навчання, ефективність використання різних форм навчання, розвиток інтелектуальних і творчих умінь тощо, при презентації навчального проекту - на практичну значущість для учнів проекту та його результати.

Враховуючи висновки журі, лауреатом І (районного) етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» визнано вчителя української мови і літератури філії Глодоської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області «Фурманівська загальноосвітня школа» Грінченко Надію Іванівну. Вітаємо!

Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.