Районний семінар-практикум учителів музичного мистецтва

Відповідно до річного плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської райдержадміністрації 29 листопада 2017 року на базі Глодоської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів музичного мистецтва, в якому взяли участь колеги із Новоукраїнської ОТГ, на тему«Інноваційні технології навчання у розвитку творчих здібностей учнів на уроках музичного мистецтва та в позаурочний час», який підготувала учитель музичного мистецтва Ільчук Людмила Миколаївна спільно з дирекцією школи та педагогічним колективом.

Під час теоретичного блоку учасників семінару було ознайомлено з темою та планом семінару. Про актуальність проблеми семінару наголосила Савицька Раїса Миколаївна, методист районного методичного кабінету . Вона звернула увагу наформування професійної компетентності вчителя музичного мистецтва вконтексті завдань сучасної мистецької освіти.

Директор навчального закладу Плецька Валентина Миколаївна презентувала досягнення та плани колективу.

Відкривши практичну частину семінару-практикуму, учитель Ільчук Л.М. представила колегам свій досвід роботи, залучивши всіх учасників до співпраці, під час якої вони отримали практичні навички проведення інтерактивних вправ на уроках. Потім учитель запросила їх на позакласний захід «Мій рідний край у поезіях та піснях». Людмила Миколаївна вміло використала новітні форми і способи навчально-виховної роботи, проявила тісну співпрацю з учителями школи та громадськістю.

Учасники семінару мали можливість ознайомитися з духовим музичним інструментом – окариною у ході презентації міні –проекту, підготовленим учнем 5 класу.

Підведення підсумків семінару відбулося за круглим столом «Виховний потенціал мистецьких дисциплін – джерело освітніх інновацій».

. Дитині потрібна глибина почуттів, їйпотрібні тірухи душі, які збагачують їїщирими почуттями, розумними думками, розвивають естетичний смак, відкривають шлях дорозуміння навколишнього світу— така спільна думка об’єднала учасників семінару вчителів музичного мистецтва, який був проведений нависокому навчальному танауково-методичному рівнях.

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.