15 грудня відбулося перше засідання комісії на заміщення вакантної посади директора Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5(заочний етап)

15 грудня відбулося перше засідання комісії на заміщення

вакантної посади директора Рівнянської загальноосвітньої школи
І-ІІІ ступенів № 5(заочний етап)

З утворенням опорних шкіл у районі та їх філій, відповідно до частини 2 ст.26 Закону України «Про освіту», частини 2 ст.26 «Про загальну середню освіту», на виконання п.3 постанови Кабінету Міністрів України № 827 від 13.10.2015 р. «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів державної форми власності», прийнято рішення Новоукраїнської районної ради від 01 листопада 2017 № 261 «Про затвердження Тимчасового положення про конкурс на посаду директора загальноосвітнього навчального закладу Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області».

Відповідно до цього рішення видано наказ начальника відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації № 271 від 07 листопада 2017 року «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5».

Згідно з даним наказом оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Новоукраїнської районної ради з 08 листопада 2017 року по 8 грудня 2017 року;

15 грудня 2017 року проведено перше засідання комісії на заміщення

вакантної посади директора Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5(заочний етап).

На засіданні конкурсної комісії розглянуто документи претендентів на заміщення вакантної посади директора Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 та оцінено програми розвитку навчального закладу претендентів на заміщення вакантної посади директора Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5.

У конкурсі беруть участь два претенденти: Піддубна Світлана Володимирівна, заступник директора з виховної роботи Рівнянської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів № 5 та Цибульова Олена Миколаївна, учитель української мови та літератури цієї ж школи.

За результатами заочного етапу обоє претендентів допущені до конкурсу. За результатами оцінювання програм претенденти отримали такий середній бал:

Піддубна С.В.-80

Цибульова О.М.-35

Друге засідання комісії(очний етап) відбудеться 22 грудня 2017 року у приміщенні районної ради.

Кiлькiсть переглядiв: 334

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.