Засідання авторської школи

Учитись ніколи не пізно. І навіть тоді, якщо ти обрав собі вічну професію педагога.

31 січня 2018 року на базі Семенастівського закладу дошкільної освіти відбулося засідання авторської школи для директорів дошкільних установ Новоукраїнського району та Ганнівської ОТГ на тему «Управлінська діяльність у закладах дошкільної освіти» (керівник Дорчинець О.Ю.).

Учасників привітно зустрів дружній колектив та малеча дитячого закладу.

Методист районного методичного кабінету Галина Андріяш зосередила увагу присутніх на сучасних формах та методахуправління в контексті діяльності керівника дошкільного навчального закладу, розвитку управлінської компетентності та вимогах до організації навчально-виховного процесу в закладах дошкільної освіти.

Директор Семенастівського закладу освіти Дорчинець Олена Юріївна презентувала роботу свого закладу та наголосила, що саме керівник сприяє забезпеченню реалізації усіх напрямів функціонування навчального закладу, володіє високою культурою управлінської діяльності, вміє організувати колектив, володіє знаннями освітнього менеджменту, має сформовані основи проектного мислення, досвід продуктивної управлінської діяльності щодо планування, організації і розвитку процесів у дошкільному навчальному закладі. Олена Юріївна зосередила увагу присутніх на Інструкції з діловодства у дошкільних навчальних закладах, яка встановлює загальні вимоги до документування управлінської інформації та організації роботи з документами в дошкільних навчальних закладах.

Ще цікавіше було освітянам на практичному занятті, де розглядалися питання використання сучасних освітніх технологій в управлінській діяльності. Керівник закладу разом із помічником вихователя провели ряд вправ та ігор, на яких присутні висловили свої погляди на певні проблеми.

Управління дошкільним закладом буде ефективнішим, якщо керівник цілеспрямовано удосконалює себе і паралельно своїх підлеглих.

Районний методичний кабінет відділу освіти Новоукраїнської районної державної адміністрації та відділ освіти Ганнівської ОТГ, учасники авторської школи висловлюють подяку адміністрації Семенастівського закладу дошкільної освіти за організацію та проведення методичного заходу.

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.