Новий освітній простір

23 березня 2018 року відбулася нарада керівників та завідуючих господарств закладів загальної середньої освіти району, на якій розглянуто питання створення нового освітнього простору як невіддільної частини оновлення Нової української школи.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Тарасенко Т.Б. наголосила, що освітній простір має бути всеохопленим та цілісним, мати в основі єдину педагогічну соціально-організаційну та художню концепцію. Потрібно враховувати, що такий простір в цілому, як і кожен із його елементів - від благоустрою ділянки та архітектури будівлі до найменших дрібниць інтер’єру, обладнання та навчальних матеріалів - є засобом освіти.

Початок роботи вже є в окремих закладах, зокрема, у філії Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 «Захарівська загальноосвітня школа», Комишуватській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, Рівнянської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів № 2, Іванівському навчально-виховному об’єднанні «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад», філіях Комишуватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Новоєгорівська загальноосвітня школа», «Малопомічнянська загальноосвітня школа».

Сьогодні стоїть завдання проведення робіт з даного питання в усіх закладах району. Відділом освіти, молоді та спорту Новоукраїнської районної державної адміністрації розроблено положення про проведення конкурсу серед закладів загальної середньої освіти району, підсумки якого будуть підведені на щорічному освітянському святі в серпні 2018 року

Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.