23 березня 2018 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської РДА відбувся методичний семінар шкільних бібліотекарів Новоукраїнського і Добровеличківського райо

23 березня 2018 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської РДА відбувся методичний семінар шкільних бібліотекарів Новоукраїнського і Добровеличківського районів за участю бібліотекарів закладів освіти Ганнівської ОТГ на тему «Оновлення шкільної бібліотеки для потреб здобувачів Нової української школи».

Зі словами привітання до учасників семінару звернулися начальник відділу освіти, молоді та спорту Т.Б.Тарасенко, яка розповіла, чим живе освіта Новоукраїнщини; завідуюча районного методичного кабінету Каєнко Н.Г.- про нові форми методичної роботи з педагогічними кадрами.

Основну увагу учасників семінару було зосереджено на проблемах оновлення бібліотеки Нової української школи.

У ході семінару відбулася презентація місячника «Шкільна бібліотека» у формі фотоколажу, відеоекскурсія до бібліотеки Комишуватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Активну участь у дискусійній панелі «Бібліотека Нової української школи. Якій їй бути?" взяли експерти- бібліотекарі Лисун О.В., Манженко І.В., Юр»єва І.І., Малько О.О.

У практичному блоці бібліотекарі працювали в групах, виконували інтерактивні вправи.

Родзинкою семінару став відеоролик «Один день шкільного бібліотекаря», підготовлений бібліотекарем Іванівського навчально-виховного об»єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад».

Своїм досвідом створення презентацій книжок поділилися гості- бібліотекарі Добровеличківського району.

Програма заходу дозволила учасникам подискутувати над питаннями, що стосуються реформ у галузі освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 311

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.