Шкільне літо - 2018

Літо – час відпочинку, розваг, зняття у дітей напруги, що накопичилася за навчальний рік, наповнення витрачених сил, відновлення здоров'я. Відділ освіти, молоді та спорту Новоукраїнської районної державної адміністрації та заклади загальної середньої освіти традиційно організовують змістовний відпочинок школярів у таборах з денним перебуванням дітей. Улітку 2018 року організовано роботу 15 таборів, у яких відпочили 963 учні.

З метою популяризації вивчення іноземних мов у цьому році організовано роботу мовних груп у таборах з денним перебуванням. Під час прийому дітей до пришкільних таборів перевага надавалася дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Виховна робота у дитячому таборі включала поєднання відпочинку, спорту та пізнавальну, естетичну, оздоровчу діяльність учнів. Діти у пришкільних таборах залучалися до роботи у гуртках, секціях, туристичних походах та екскурсіях. Значна увага приділялася питанню організації пізнавальних екскурсійних поїздок для школярів у межах району та області. Організовано екскурсії до краєзнавчого музею м. Новоукраїнка, міст Умань та Кропивницький, сіл Карбівка та Скобіївка, Оникіївське лісництво. Організація відпочинку дітей передбачала різноманітність вибору заходів, можливість кожного вихованця задовольнити свої потреби, уміння, знання. Діти залучалися до світу природи, вчилися відчувати красу рідного краю. Вихованці мовних груп спілкувалися, співали на англійській мові, вивчали англійську мову. Учителі англійської мови проводили з учнями мовні та розвивальні ігри, здійснювали заочні подорожі країнами світу, розв'язували та складали ребуси, кросворди, реалізовували проекти, флеш–анімації, ділилися враженнями про відпочинок.

Оздоровитися та набратися сил на березі Чорного моря у селищі Сергіївка Одеської області отримали можливість переможці обласних та Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, змагань. 16 учнів закладів загальної середньої освіти району відпочивали у таборі «Green park». Це стало можливим завдяки підтримці голови Новоукраїнської районної державної адміністрації В. Самойленка та голови Новоукраїнської районної ради В. Савенка.

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.