Серпневий марафон освітян -2018

Традиційно кожен новий навчальний рік розпочинається серпневими зустрічами педагогічних працівників, на яких підводяться підсумки роботи попереднього навчального року та визначаються пріоритетні завдання на наступний.

Так, 20 серпня 2018 року у Глодоську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів завітали освітяни Новоукраїнського району на серпневі зустрічі, які вже кілька років поспіль проходять у формі серпневого марафону. У заході взяли участь і виступилиГлодоський сільський голова Петро Магда, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської районної державної адміністрації Тетяна Тарасенко .

Програма першого дня марафону була різноманітною. Педагоги брали участь у майстер-фесті успішних практик «Як звичайну сільську школу перетворити на Нову українську школу?». На заході працювали три локації за різними темами: «Ми крокуємо до НУШ», «НАТО- місія здійсненна» і «Місія Нової української школи - допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти та можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем та батьками». Секретами своєї роботи у Новій українській школі ділилися творчі колективи філії Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 «Захарівська загальноосвітня школа» (керівник Вовк Л.П.), Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ( керівник Луговська С. О.), Глодоської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ( Плецька В. М.). Учасники мали право вільно обирати локації, адже на заході працювало правило «вільної ноги».

Про особливості вивчення навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти та організація освітнього процесу у 2018/2019 навчальному році йшла мова за засіданнях районних методичних об»єднань учителів-предметників.

Педагоги, які не були задіяні у роботі РМО, працювали у креативній локації з теми «Розвиток емоційного інтелекту» (директор Усач О. А. та педагоги Іванівського навчально-виховного об»єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів- дошкільний навчальний заклад» ).

Для всіх бажаючих працювали фотозони.

По завершенню роботи педагоги взяли участь у експрес-оцінюванні першого дня серпневого марафону. Результати опитування засвідчили, що 100% сподобався такий формат проведення, усі отримали задоволення від організованого заходу.

Висловлюємо подяку за сприяння в організації серпневого марафону творчому колективу та керівнику Глодоської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Плецькій В.М. , райкому профспілки працівників освіти Новоукраїнського району та її голові Таровик О.І., творчим колективам Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 та її філії «Захарівська загальноосвітня школа» та її керівникам Луговській С.О. та Вовк Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 327

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.