Обласний педагогічний форум

27 серпня 2018 року у Новоукраїнському Будинку культури «Ювілейний» відбувся обласний педагогічний форум «Реалізація Концепції «Нова українська школа» - втілення освітянських реформ та нового змісту освіти».

У заході взяли участь голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Кузьменко Сергій Анатолійович, заступник міністра освіти і науки України Ковтунець Володимир Віталійович, начальник управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Таборанський Володимир Петрович, виконуючий обов»язки голови обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Петров Сергій Юрійович, голови райдержадміністрацій, районних, міських рад, сільських, селищних об»єднаних територіальних громад, керівники органів управління освітою, завідувачі методичними кабінетами, методисти, керівники закладів освіти.

Учасники зібрання мали нагоду ознайомитися з експонатами виставок учнівських робіт, народних майстрів Новоукраїнщини.

Очільник області Кузьменко С.А. привітав освітянську громаду з початком навчального року та вручив керівникам опорних закладів освіти ключі від 7 шкільних автобусів. Дипломи і цінні подарунки одержали переможці конкурсу з розробки логотипу на відзначення 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського.

Перший заступник міністра освіти і науки України Ковтунець В.В., передаючи присутнім вітання від Міністра освіти, науки України Лілії Гриневич, поділився враженнями від перебування на Кіровоградщині, ознайомлення з процесами реформування галузі освіти в області та поставив завдання, які стоять перед освітянами у новому навчальному році.

На досягненнях та проблемах, які хвилюють освітян міста, району акцентували увагу присутніх голова Новоукраїнської районної державної адміністрації Самойленко В.В., міський голова Корінний О.О. Вони привітали педагогів із початком навчального року та подякували їм за самовіддану працю, побажали успіхів і натхнення у роботі.

Після пленарної частини учасники продовжили роботу у студіях. На завершення модератори студій підвели підсумки роботи у секціях та окреслили завдання на новий навчальний рік.

Кiлькiсть переглядiв: 389

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.