16 січня 2019 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської районної державної адміністрації відбувся постійно діючий семінар учителів 4-х класів

16 січня 2019 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської районної державної адміністрації відбувся постійно діючий семінар учителів 4-х класів на тему «Використання елементів педагогічних інновацій на уроках у початковій школі».

Учитель початкових класів філії Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 «Захарівська загальноосвітня школа» Миценко Ольга Миколаївна поділилася своїми творчими здобутками з даної теми та провела із учасниками семінару практичні вправи з елементами ейдотехніки, сторітелінгу, нейробіки.

Методист районного методичного кабінету Кругляк А.О. зазначила мету проведеного заходу, яка полягала у підвищенні професійної майстерності вчителів, а також представила добірку сайтів і блогів, які будуть корисними для вчителів Нової української школи.

Проведений захід дав змогу вчителям розширити свою професійну компетентність, збагатитися новими методичними ідеями та поділитися досвідом роботи.

Посилання

Відео-уроки для вчителів НУШ

Цікавинки для учнів

Навчалочка

Презентації для дітей

Як привести клас до тями після канікул

Малюнок гугл для підбиття підсумків (Кошик з фруктами)

Кiлькiсть переглядiв: 337

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.