Січневі зустрічі вчителів біології, хімії, географії

23 січня 2019 року на базі Новоукраїнського НВК №8 відбулося спільне засідання районних методичних об'єднань учителів біології, хімії, географії Новоукраїнського району та учителів хімії м. Новоукраїнки.

До уваги присутніх була представлена офіційна інформація із Міністерства освіти та науки про головні освітні події у рамках реформи середньої освіти. Зокрема, ознайомилися із положенням про сертифікацію педагогічних працівників та порядок проведення ЗНО та ДПА у 2019 році, підвели підсумки роботи за перше півріччя (робота з обдарованими дітьми - олімпіади, турніри, захист конкурсу-захисту МАН та НУТ «Тандем») Учасники мали змогу ознайомитися із досвідом роботи вчителів Більченко О. та Гриценко І.Ю, які атестуються.

Дуже цікаво, захоплююче пройшов майстер-клас учителя Жукової О.В. «Використання технології BYOD в освітньому процесі». Педагоги ознайомитися із сервісами для проведення уроків (Google форми, Classtime, цифрова документкамера), увага зверталася на навчально - методичне забезпечення викладання предметів та використання Інтернет - ресурсів у підготовці до уроків та у позаурочний час.

Із матеріалами заходу можна ознайомитися на інформаційній дошці

https://padlet.com/19581007help/vncoilgmk03x

https://mmochem.blogspot.com

Методист РМК Н.Овчаренко

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.