29 березня 2019 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської РДА відбувся постійно діючий семінар учителів 3-х класів

29 березня 2019 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської РДА відбувся постійно діючий семінар учителів 3-х класів з питань упровадження сучасних інноваційних технологій та ігор на уроках у Новій українській школі. У ході семінару педагоги перетворилися на маленьких учнів і фантазували з цеглинками ЛЕГО. Педагогів заворожили вправи підготовані учителем філії Комишуватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Малопомічнянська загальноосвітня школа» Оленою Вініченко. Учасники придумувати розповіді, проводити фізкультхвилинки та ігри.

Катерина Середенко, учитель філії Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 «Захарівська загальноосвітня школа» майстерно презентувала методику використання лепбу́ків на уроках у початкових класах. Учителі практикували створення інтерактивних паперових книжечок з кишеньками, дверцятами, віконцями, рухливими деталями, які можна діставати, перекладати, складати на свій розсуд.

Педагоги ділилися досвідом та отримали позитивні враження в результаті спільної роботи. Семінар пройшов у дружній теплій атмосфері.
Шановні колеги! Бажаємо успіхів у оволодінні новими ідеями, впевненості у власних силах, натхнення та творчих злетів.

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.