Майстер-клас зі STEM - освіти для вчителів природничо-математичного циклу та технологій

29 березня 2019 року на базі районного будинку культури «Ювілейний» відбувся майстер-клас Яни Ігорівни Сільвестрової, учителя математики Комишуватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, для вчителів природничо-математичного циклу та технологій з теми «STEM – навчання по – новому»

Учасники майстер-класу ознайомилися зі STEM - проектами «Піраміди» та «Золоте число», які створив учнівський та педагогічний колектив Комишуватської школи під керівництвом Яни Ігорівни. Модератор обґрунтувала необхідність такої форми роботи теорією поколінь, сучасних дітей Z потрібно вчити по-новому, викладати навчальну програму інтегровано, зв′язуючи предмети між собою, готуючи дітей до розуміння цілісної картини про природу та природні явища, мотивуючи їх до оволодіння інформацією, даючи навички самонавчання та формуючи компетентнісну спрямованість особистості.

Під час роботи в групах, учителі виробили свій алгоритм взаємодії із сучасними учнями. Цікаво пройшов етап зі створення наскрізного проекту «Пролісок». Учителі предметними з фізики та математики, біології та хімії, географії та технологій презентували освітній матеріал творчо, всебічно та доступно.

З матеріалами заходу можна ознайомитися

https://kreatuvnuy-zastypnuk.blogspot.com/p/padlet.html

Кiлькiсть переглядiв: 389

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.