Протягом трьох днів з 20 по 22 травня 2019 р. робочою групою вивчався стан готовності таборів з денним перебуванням у закладах дошкільної та загальної середньої освіти до початку проведення відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2019 року

Протягом трьох днів з 20 по 22 травня 2019 р. робочою групою у складі: т.в.о. головного інспектора з нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки у Новоукраїнському районі Кулика О.Л., фельдшера Новоукраїнського районного відділу Головного Управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Максименко Л.В., методистів районного методичного кабінету Андріяш Г.В., Сабадаш Н.В. та фахівця господарської групи відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської районної державної адміністрації Довганенко Л.В. вивчався стан готовності таборів з денним перебуванням у закладах дошкільної та загальної середньої освіти до початку проведення відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2019 року.

За висновками членів комісії усі заклади дошкільної та загальної середньої освіти готові до проведення літнього оздоровлення дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.