Міжнародний день захисту дітей

Шановні діти і батьки!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості постійно дбати про їхні здібності та всебічний розвиток інтересів, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

На наше юне покоління ми покладаємо великі надії та сподівання і докладаємо зі свого боку значні зусилля для його розвитку — реформами системи освіти, поліпшенням умов для навчання та дозвілля.

Хочу висловити глибоку вдячність батькам, які виховують у своїх дітей високі моральні та духовні цінності, патріотизм та порядність.
Сьогодні ми є надійним тилом і порадниками нашим дітям, а вже завтра чекатимемо на взаємну підтримку та порозуміння.

Одвічна істина – «діти – наше майбутнє». Тому ми повинні зробити все можливе, щоб це майбутнє було квітучим, радісним та спокійним. То ж давайте сіяти в дитячих серцях зерна поваги, терпеливості, взаєморозуміння, турботи та любові. Тоді, над нашими головами завжди буде мирне небо, довкола ряснітимуть засіяні хлібами поля, а звідусіль лунатиме безтурботний сміх прийдешніх поколінь

Любі діти! Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.

Вітаючи зі святом, зичу вам, дорогі хлопчики та дівчатка, успіхів, щасливого безтурботного дитинства, добра, тепла, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

Бажаю вам, дорогі діти, вашим батькам, дідусям та бабусям міцногоздоров'я, щастя та сімейного затишку.

Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!

Зі святом! Миру, любові та злагоди усім родинам!

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.