з 12 по 15 серпня 2019 року робочою групою проведено вивчення стану підготовки закладів дошкільної та загальної середньої освіти району до нового 2019-2020 навчального року та опалювального сезону

У період з 12 по 15 серпня 2019 року робочою групою проведено вивчення стану підготовки закладів дошкільної та загальної середньої освіти району до нового 2019-2020 навчального року та опалювального сезону.

Комісія оглянула приміщення закладів освіти, пришкільні території, харчоблоки, котельні, ознайомилася з навчальними планами роботи тощо. У ході перевірки особлива увага була приділена питанням облаштування перших-других класів відповідно до вимог Нової української школи та впровадженню у закладах освіти постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

Усі заклади загальної середньої та дошкільної освіти продемонстрували належну готовність до нового 2019/2020 навчального року. Працівникам закладів освіти разом із батьками та спонсорами вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят.

Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.