Районний туристичний зліт працівників освіти

Із метою популяризації спортивного туризму серед працівників освіти, пропаганди здорового способу життя 20 вересня 2019 року у мальовничому куточку на території Гусарського урочища відбувся традиційний районний туристичний зліт працівників освіти. У змаганнях взяли участь команди працівників закладів освіти Новоукраїнського району, Новоукраїнської міської та Ганнівської сільської рад.

Програма зльоту складалася з естафети «Смуга перешкод», надання першої медичної допомоги, велоконкурсу,

Кожна команда розпочинала свій виступ із представлення, в якому треба було в дотепно-гумористичній формі розповісти про регіон та напрямок туризму, який представляє команда. Саме тут найповніше розкрилися творчі здібності наших учителів. На суд журі були представлені інсценізовані пісні, танці, театралізовані постановки.
Наступним етапом туристичного зльоту було змагання на дистанції «Смуга перешкод», де члени команд показали вправність у виконанні конкурсних етапів «Навісна переправа», «Транспортування потерпілого», «Переправа на колоді» та інше.

За висновками журі команда філії Комишуватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Малопомічнянська загальноосвітня школа» зайняла ІІ місце.

Церемонію нагородження провела голова райкому профспілки працівників освіти Таровик О.І.

А потім – спільне фото на пам'ять. Емоції переповнювали усіх, друзі ділилися радістю, будували плани на майбутнє, щоб через рік зустрітися знову.

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.