16-18 жовтня 2019 року делегація педагогів з Новоукраїнщини брала участь у міжрегіональному інтегрованому семінарі «Методична мобільність як умова підвищення педагогічної майстерності»

16-18 жовтня 2019 року делегація педагогів з Новоукраїнщини брала участь у міжрегіональному інтегрованому семінарі «Методична мобільність як умова підвищення педагогічної майстерності», який проходив у Тернополі. З вітальним словом до освітян звернулася заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської міської ради Сум І.М.

Педагоги побували у Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов №3, Українській гімназії імені Івана Франка, загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №28, навчально-виховному комплексі «Школа-ліцей №6 імені Назарія Яремчука», спілкувалися з авторкою підручників із зарубіжної літератури Ніною Міляновською.

Тернопільчани охоче ділилися своїми напрацюваннями, планами та ідеями, розповідали про реалізовані та розпочаті проєкти.

Незабутні враження залишили виступи методистів Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу Ковальчук Л.М., Гапон Л.О, колег-учителів і керівників закладів освіти.

Семінар пройшов в атмосфері творчості та доброзичливості.

Кожен із учасників делегації привіз із собою валізу ідей, позитивне налаштування до їх реалізації, приємне враження від спілкування, нових знайомств, зустрічей.

Висловлюємо вдячність за гостинність тернопільчанам за можливість збагачення професійного досвіду та професійне спілкування.

Кiлькiсть переглядiв: 221

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.