08 листопада 2019 року у приміщенні Палацу культури «Ювілейний» відбувся постійно діючий семінар учителів 2-х класів

У сучасному світі гостро стоїть проблема творчого розвитку особистості. Кожна цивілізована країна дбає про творчий потенціал суспільства загалом і кожної людини зокрема. Посилюється увага до розвитку творчих здібностей особистості, надання їй можливості виявити їх.

Розвиток творчої особистості потребує впровадження нових дидактично – методичних засобів, що допомагають моделювати освітній процес, виходячи із поставленої мети.

08 листопада 2019 року у приміщенні Палацу культури «Ювілейний» відбувся постійно діючий семінар учителів 2-х класів з теми «Формування творчих і пізнавальних здібностей молодших школярів з використанням сучасних освітніх технологій», який провела Артеменко Римма Миколаївна, учитель початкових класів Іванівського навчально-виховного об’єднання «загальноосвітня школа – дошкільний навчальний заклад». Захід розпочався з ранкової зустрічі, під час якої педагоги налаштувалися на плідну співпрацю. Логічним його продовженням стали дослідницькі завдання на уроках «Я досліджую світ», представлені методистом РМК Самохвал Анастасією Олександрівною.

Родзинкою семінару стали презентовані Риммою Миколаївною методи роботи для розвитку творчості учнів на уроках та позаурочний час засобами пісочної та арт-терапії.

Учасники семінару ще раз переконались у тому, що формування творчих і пізнавальних здібностей молодших школярів розвивається у процесі наполегливої, систематичної діяльності вчителя і учнів, а це робота не одного дня, а щоденної праці всіх учасників освітнього процесу.

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.