Осінні зустрічі вчителів історії та географії

27 листопада 2019 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської районної державної адміністрації відбувся семінар учителів історії та географії.

Степаненко Н.А., методист районного методичного кабінету, розповіла про новий порядок підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
Овчаренко Н.П., методист районного методичного кабінету, представила сучасну технологію бриколажу, що розвиває креативність як учителя, так і учнів.
Учителі поділилися з колегами власними методичними секретами, які розмістили завчасно на дошках падлет.
Борщ О.М., учитель Комишуватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, лауреат І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» у номінації «Історія», поділився досвідом роботи щодо формування громадянської та суспільної компетентності під час викладання історії і географії та враженнями про конкурс, який проходив напередодні на базі Помічнянської ОТГ.
Самохвал А.О., методист районного методичного кабінету, провела цікаве заняття з елементами тренінгу «Гнучке дерево не ламається або допомагаємо учителю бути резилентним». Педагоги вчилися бути оптимістами та виробляти у собі необхідні якості для роботи в умовах Нової української школи.

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.