22 січня 2020 року у відділі освіти, молоді та спорту Новоукраїнської райдержадміністрації відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів «Основ здоров’я»

22 січня 2020 року у відділі освіти, молоді та спорту Новоукраїнської райдержадміністрації відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів «Основ здоров’я» з теми «Компетентнісно-орієнтований підхід в освітньому процесі як основа формування і розвитку конкурентно-спроможної особистості». Методист районного методичного кабінету Наталія Сабадаш звернула увагу присутніх на особливості впровадження превентивної освіти на уроках «Основи здоров’я». Також продемонструвала матеріали методичного порталу превентивної освіти, які можна використовувати під час проведення занять, класних та виховних годин, Тижнів безпеки життєдіяльності.

Керівник районного методичного об’єднання Раїса Комар надала рекомендації щодо використання на уроках елементів тренінгу та інтерактивних вправ. Презентувала власний досвід з теми «Урок основ здоров»я – шлях до формування здоров’язбережувальної компетентності учнів» учитель філії Рівнянської загальноосвітньої школи №5 «Захарівська загальноосвітня школа» Юлія Артеменко.

Методист районного методичного кабінету Анастасія Самохвал демонструвала інтерактивні вправи для вчителів та учнів під час презентації «Гнучке дерево не ламається або допомагаємо вчителю бути резилентним».

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.