Районний семінар учителів української мови і літератури

20 лютого 2020 року у Рівнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 відбувся районний семінар-практикум учителів української мови і літератури з теми «Майстерність учителя в умовах Нової української школи», який вкотре став іще одним кроком уперед у самоосвіті кожного із присутніх.

Відкрила семінар методист районного методичного кабінету Раїса Савицька, яка звернула увагу на актуальність теми у сучасній школі.

Учитель з багаторічним досвідом роботи Цибульова Олена Миколаївна презентувала свої педагогічні надбання та провела майстер-клас «Граматичні помилки».

Чимале захоплення в учасників семінару викликала літературна вікторина «Шанувальники творчості Ліни Костенко», проведена Оленою Миколаївною. Її переможцем стала вчитель філії Глодоської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Фурманівська загальноосвітня школа» Надія Грінченко.

Незабутнє враження у присутніх залишилося від виконання практичного заняття за романом Сергія Жадана «Інтернат», яке провела вчитель цього ж закладу Надія Чирва. Змістовною, інтенсивною і продуктивною була робота у групах. Цікаві форми роботи з текстом, ситуаціями спонукали вчителів до активного спілкування.

Словесники залишали заклад з гарним настроєм, вдячністю й бажанням працювати на результат.

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.