Відділом освіти, культури, молоді та спорту Новоукраїнської райдержадміністрації придбано 152 одномісних комплектів для учнів 1-х класів.

01 вересня заклади загальної середньої освіти Новоукраїнського району гостинно відкриють двері для школярів, що здобуватимуть освіту у новому 2020-2021 навчальному році. Особливою ця подія буде для першокласників, які навчатимуться за новим Державним стандартом відповідно до Концепції «Нова українська школа». Для навчання їм будуть необхідні не лише кваліфіковані вчителі, що пройшли відповідну перепідготовку, але й засоби для отримання знань та навичок, пізнання навколишнього світу. Просторі класні кімнати, різноманітне шкільне обладнання та зручні парти допомагатимуть маленьким дослідникам у цій корисній та цікавій праці.

З цією метою відділом освіти, культури, молоді та спорту Новоукраїнської райдержадміністрації придбано152 одномісних комплектів для учнів 1-х класів. Комплект складається з парти та стільця, які придбано за кошти субвенції та співфінансування із районного бюджету на загальну суму 193,04 тисячі гривень.

Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.