Засідання методичної студії шкільних бібліотекарів

У рамках Серпневого марафону 26 серпня у приміщенні районної ради відбулося засідання методичної студії шкільних бібліотекарів.

Присутні ознайомилися з нормативно-правовою документацією Міністерства освіти і науки України, навчально-методичним забезпеченням освітнього процесу та визначили пріоритетні напрямки діяльності шкільних бібліотек на новий навчальний рік.

Бібліотекарі ділилися досвідом щодо роботи під час карантину , адже карантин- це не тільки час для самоізоляції, але й час для підвищення кваліфікації, застосування інноваційних форм роботи з користувачами.

У ході практичної частини у вайбері була створена група шкільних бібліотекарів, адміністратором якої обрано бібліотекаря Іванівського НВО «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Анну Чудан.

Було проаналізовано стан забезпечення підручниками учнів 1-11 класів та здійснено їх перерозподіл між закладами освіти району.

Оплесками і квітами привітали бібліотекаря Комишуватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Інну Юр»єву , яку занесену на районну Дошку пошани.

Швидко сплинув час. Усі отримали задоволення і потрібні для роботи рекомендації.

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.